27.01.2022

  • Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a avertizat sâmbătă ţările care se confruntă cu o creştere a cazurilor de coronavirus să nu tergiverseze reintroducerea restricţiilor antiepidemice, anunțădpa.

  • Mai multe ţări se află într-o situaţie dificilă şi trebuie să adopte măsuri foarte stringente, a declarat la rândul său directorul pentru urgenţe sanitare al OMS, Mike Ryan.

  • Reprezentanta OMS a atras atenţia asupra faptului că varianta Delta a virusului care circulă în prezent este mult mai contagioasă decât tulpinile precedente.

  • Măsurile menţionate includ utilizarea la scară largă a măştilor, distanţarea fizică, buna ventilare a spaţiilor închise, evitarea reuniunilor în spaţii mici şi telemunca acolo unde este posibil.

14/11/21 14:03

Coronavirus: OMS avertizează ţările să nu amâne reintroducerea de restricţii antiepidemice

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a avertizat sâmbătă ţările care se confruntă cu o creştere a cazurilor de coronavirus să nu tergiverseze reintroducerea restricţiilor antiepidemice, anunță dpa. "Cu cât acţiunile vor fi puse în aplicare mai rapid, cu atât va fi nevoie...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook