30.11.2022

  • Bucla restrânge acțiunea personalului legat de Jocuri la anumite zone din interiorul și din jurul locurilor de desfășurare a Jocurilor Olimpice, pentru a evita orice contact și risc de transmitere cu populația locală.

  • Peste 2.000 de sportivi din întreaga lume vor veni în China pentru Jocuri, la care se adaugă 25.000 de alte „părți interesate, un număr mare de peste hotare.

  • Experții din domeniul sănătății și-au exprimat îngrijorarea că transmisibilitatea rapidă a variantei Omicron prezintă provocări suplimentare pentru prevenirea epidemiilor la Jocuri, care nu vor avea spectatori internaționali.

  • Organizatorii au declarat că se așteaptă la cazuri de COVID-19 la Jocurile Olimpice, dar și-au exprimat, de asemenea, încrederea în planurile lor de izolare.

05/01/22 12:00

Cu o lună înainte de Jocurile de iarnă din 2022, Beijingul demarează „circuitul închis" COVID-19

Cu o lună înainte de începerea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing, organizatorii au început o operațiune de tip „buclă închisă" pentru a preveni ca un focar de COVID-19 în rândul participanților la Jocuri să se răspândească în rândul publicului larg din China. Jocurile...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook