28.09.2021

  • Într-o postare pe blogul personal, acesta propune acordarea unui „tichet de internet” pentru vârstnici, pentru ca aceștia să se conecteze la internet.

  • Practic, este nevoie de „garantarea conexiunii la internet, înlesnirea achiziționării unui dispozitiv electronic și asigurarea unei minime informări asupra modalităților de utilizare”, arată Dan Voiculescu.

  • „Conexiunea la internet și deprinderea abilităților necesare utilizării acestuia, pot deveni adevărate ferestre spre lume, oferind seniorilor șansa de a fi conectați, chiar și de la distanță, cu cei apropiați.

  • În prezent, mai puțin de jumătate dintre seniorii României au folosit internetul în ultimele luni, arată statisticile oficiale, care ne plasează la coada clasamentului printre țările UE.

20/05/21 14:26

Dan Voiculescu propune un proiect ambițios destinat vârstnicilor. „ Ar avea șansa de a fi conectați, chiar și de la distanță, cu cei apropiați”

Un proiect național ambițios ar putea fi o soluție practică pentru a le alina singurătatea celor în vârstă, potrivit profesorului Dan Voiculescu. Într-o postare pe blogul personal, acesta propune acordarea unui „tichet de internet” pentru vârstnici, pentru ca aceștia să...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook