23.06.2021

  • Actele normative care au constituit temeiul aplicării acestor sancțiuni au fost declarate neconstituționale de către judecătorii CCR, însă Curtea nu a dispus și anularea acestor amenzi.

  • Stelian Ion pare însă să fi uitat, între timp, de acest subiect, cu toate că, în calitatea sa de ministru al Justiției, poate iniția el însuși un proiect de act normativ.

  • Peste 300.000 de români au fost sancționați cu o sumă care depășește 600 de milioane de lei, amenzile fiind însă ilegale.

  • Cei mai mulți nici nu le-au plătit, după cum a spus ministrul Finanțelor de la acea dată, Florin Cîțu”, mai precizează Diana Șoșoacă.

07/05/21 10:38

Diana Șoșoacă, proiect de lege pentru anularea amenzilor din starea de urgență. USR-istul Stelian Ion a uitat că a propus același lucru

Senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă a depus un proiect de lege prin care propune amnistia tuturor contravențiilor aplicate, anul trecut, de autorități pentru nerespectarea ordonanțelor militare emise în timpul stării de urgență. Actele normative care au constituit temeiul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook