22.01.2022

  • „Tiran”, „criminal de război” și „șef al mafiei” pentru adversari sau „vizionarul patriei”, așa cum este considerat de susținătorii săi, președintele sirian, Bashar al-Assad, a reușit să-și salveze regimul, cu prețul distrugerii țării.

  • Cu o suveranitate limitată în propria țară, Assad urmează să fie ales pentru al patrulea mandat succesiv de șapte ani.

  • Chiar dacă Rusia și Iranul au dus greul luptei pentru păstrarea la putere a regimului sirian, familia Assad a depus, din interior, un efort esențial pentru menținerea unității țării.

  • Stat mafiot Pe măsură ce confruntările militare se estompau, iar organizația teroristă Stat Islamic (SI) era înfrântă, Assad și soția sa, Asma, au recurs la o mișcare considerată total neașteptată.

15/09/21 08:05

Dinastia Assad, consolidată de parodia alegerilor

„Tiran”, „criminal de război” și „șef al mafiei” pentru adversari sau „vizionarul patriei”, așa cum este considerat de susținătorii săi, președintele sirian, Bashar al-Assad, a reușit să-și salveze regimul, cu prețul distrugerii țării. Deși este acuzat de crime împotriva...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook