28.09.2021

  • Direcția de Sănătate Publică (DSP) Sibiu este singura din țară care încă are conducere militară, iar ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat că nu intenționează să schimbe acest lucru.

  • Evident că trebuie să ne coordonăm şi cu Ministerul Apărării Naţionale, trebuie să ne asigurăm şi de disponibilitatea domnului doctor pentru acest lucru”, a spus ministrul Sănătății.

  • „Consider că este important să avem continuitate şi consider că o conducere eficientă merită să aibă ocazia să pună umărul şi să ne ajute să trecem peste această perioadă.

  • DSP Sibiu este condusă de un medic militar de la jumătatea lunii noiembrie, anul trecut, când Sibiul a intrat în carantină din cauza numărului mare pacienți și de decese de COVID-19.

20/06/21 21:15

DSP Sibiu rămâne sub conducere militară

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Sibiu este singura din țară care încă are conducere militară, iar ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat că nu intenționează să schimbe acest lucru. „Consider că este important să avem continuitate şi consider că o conducere eficientă...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook