01.08.2021

PE SCURT

  • Deputații din Comisia de muncă au respinsmarți, amendamentul care prevedea creșterea alocațiilor începând cu 1 iulie 2021,astfel că următoarea majorare va avea loc la începutul anului 2022.

  • Alocațiile de stat pentru copii trebuie să crească în cinci etape, potrivit OUG 123/2020 care prevede dublarea alocațiilor de stat pentru copii în cinci etape.

  • PSD solicită UDMR să renunțe la propunerile neconstituționale privind alocațiile pentru copii și să se opună intenției PNL și USR-PLUS de amânare a majorării alocațiilor prevăzută pentru data de 1 iulie 2021.

  • Liderul UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor, a declarat luni că a propus în cadrul şedinţei coaliţiei guvernamentale o diferenţiere a alocaţiilor pentru copii în funcţie de veniturile familiilor.

15/06/21 14:21

E OFICIAL: Alocațiile pentru copii NU vor fi majorate de la 1 iulie

Deputații din Comisia de muncă au respins marți, amendamentul care prevedea creșterea alocațiilor începând cu 1 iulie 2021,  astfel că următoarea majorare va avea loc la începutul anului 2022. Alocațiile de stat pentru copii trebuie să crească în cinci etape, potrivit ...

Jurnalul ·

Social-democrații cer UDMR să susțină proiectul PSD privind majorarea alocațiilor

PSD solicită UDMR să renunțe la propunerile neconstituționale privind alocațiile pentru copii și să se opună intenției PNL și USR-PLUS de amânare a majorării alocațiilor prevăzută pentru data de 1 iulie 2021. „PSD solicită UDMR să renunțe la propunerile neconstituționale...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook