23.01.2022

PE SCURT

  • Preşedintele Joseph Biden a admis că Administraţia de la Washington a gestionat inadecvat faţă de Franţa situaţia parteneriatului strategic cu Australia şi cu Marea Britanie (AUKUS).

  • Statele Unite, Marea Britanie şi Australia au semnat recent un parteneriat de securitate (AUKUS) în zona Indo-Pacifică, pentru a ajuta Australia să se doteze cu submarine nucleare de fabricaţie americană.

  • Acum vor conta acţiunile din următoarele săptămâni, din următoarele luni, din următorii ani, a subliniat Emmanuel Macron, citat de CNN.

  • Eu am avut impresia că Franţa fusese informată cu mult timp înainte despre acord.

30/10/21 01:04

Emmanuel Macron afirmă că a clarificat cu Joe Biden problemele generate de parteneriatul AUKUS

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat, vineri, că a clarificat cu omologul său american, Joseph Biden, aspectele referitoare la gestionarea parteneriatului Statelor Unite cu Australia şi Marea Britanie (AUKUS), subliniind că ar fi important să nu se repete problemele...

Jurnalul ·

Joe Biden admite că Washingtonul a gestionat inadecvat faţă de Franţa parteneriatul AUKUS

Preşedintele SUA, Joseph Biden, a admis vineri, în cursul întrevederii cu omologul său francez, Emmanuel Macron, că Administraţia de la Washington a gestionat inadecvat faţă de Franţa situaţia parteneriatului strategic cu Australia şi cu Marea Britanie (AUKUS). "Eu am...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook