02.08.2021

  • Deputatul Mihai Fifor, a anunțatcă social-democraţii vor prezenta propria variantă a proiectului de buget, pentru a demasca incompetenţa şi minciuna Guvernului şi pentru a arăta că există bani şi soluţii pentru majorări salariale.

  • Într-un comunicat de presă transmis miercuri, liderul PSD Arad atrage atenţia că este sfârşit de ianuarie şi bugetul pe 2021 pare departe de a fi măcar schiţat.

  • Acest buget alternativ va demonstra că scuza pandemiei invocată mereu de Cîţu când ia măsuri de austeritate este o scuză falsă, afirmă deputatul Mihai Fifor.

  • Proiectul nostru va reliefa că în aceleaşi condiţii economice, cu un deficit şi cu venituri bugetare comparabile, se pot acorda majorările de venituri pentru populaţie aşa cum erau iniţial prevăzute în lege.

22/01/21 10:07

Fifor: PSD va prezenta varianta sa de buget, pentru a arăta că există bani pentru majorări salariale

Deputatul Mihai Fifor, a anunțat că social-democraţii vor prezenta propria variantă a proiectului de buget, pentru a "demasca incompetenţa şi minciuna" Guvernului şi pentru a arăta că există bani şi soluţii pentru majorări salariale. Într-un comunicat de presă transmis...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook