20.09.2021

PE SCURT

  • Întrebat ce explicații are pentru ratarea cifrelor de vaccinare, premierul a spus că țintele au fost stabilite împreună cu specialiștii.

  • Agenţia Europeană pentru Medicamente a aprobat recent folosirea vaccinului anti-COVID Moderna pentru grupa de vârstă 12-17 ani.

  • Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare din România, spunea că la putem avea vaccinul în curând şi în România, pentru copii.

  • Ceea ce face Guvernul și ce am făcut foarte bine a fost să creăm condițiile pentru a avea vaccinați și 5 milioane, și 10 milioane de oameni.

28/07/21 16:28

Florin Cîțu: Vaccinarea în România nu este obligatorie. Tot ceea ce a ținut de Guvern am făcut

Premierul Florin Cîțu a declarat, miercuri, că Executivul a făcut tot ceea ce a putut pentru a impulsiona campania de vaccinare, dar așteaptă mesaje de susținere a campaniei și din partea celor care critică Guvernul. Întrebat ce explicații are pentru ratarea cifrelor de...

Jurnalul ·

Vaccinul anti COVID-19 produs de Moderna va fi administrat copiilor de peste 12 ani din Italia

Vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani poate începe în Italia și cu serul Moderna. Agenţia Italiană a Medicamentului (AIFA) a autorizat,, miercuri, vaccinul Moderna pentru această categorie de vârstă. Comisia tehnico-științifică a AIFA a aprobat utilizarea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook