29.11.2021

PE SCURT

  • Administrația Prezidențială anunță că președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind eliberarea la cerere din funcția de consilier prezidențial a lui Leonard Orban, la data de 1 noiembrie 2021, în vederea pensionării.

  • Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a anunțat marţi că va activa ca deputat neafiliat şi va părăsi grupul parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor.

  • „Numai lobotomizat as putea să stau complice la acest atentat asupra interesului național”, a spus Orban, care l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis, chiar dacă nu i-a pomenit numele.

  • Motivul plecării este, spune Orban, faptul că nu-și poate respecta angajamentele luate în campania electorală față de cetățeni.

26/10/21 15:34

Fratele lui Ludovic Orban, Leonard Orban, a fost eliberat din funcția de consilier prezidențial

Fratele lui Ludovic Orban, Leonard Orban, a fost eliberat din funcția de consilier prezidențial. Președintele Iohannis a semnat decretul în ziua în care Ludovic Orban a anunţat că devine deputat neafiliat. Administrația Prezidențială anunță că președintele Klaus Iohannis...

Jurnalul ·

Ludovic Orban se retrage din grupul parlamentar al PNL și rămîne neafiliat

Ludovic Orban a anunțat marți, în plenul camerei Deputaților, că se retrage din grupul parlamentar al PNL. El a spus că își va continua activitatea ca parlamentar neafiliat. În discursul său, Orban l-a atacat pe „chiriașul de la Cotroceni”. Orban a precizat că nu demisionează...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook