22.01.2022

  • Toate echipamentele medicale performante sunt utilizate la capacitate maximă pentru pacienții care sunt tratați în secția de Recuperare a Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu din comuna Runcu, județul Gorj.

  • În primele șase luni de funcționare a Centrului, peste 500 de pacienți au beneficiat deprogramul complex de recuperare și au fost externați cu o stare bună de sănătate.

  • Astfel Sika își aduce o contribuție activă la agenda United Nations 2030, susținând sănătatea și, implicit, calitatea vieții comunității în care își desfășoară activitatea”.

  • „Pentru Sika România, sustenabilitatea este unul din pilonii strategiei de afaceri și componenta dinamică ce imprimă direcția de inovare și dezvoltare a companiei.

01/11/21 12:39

Fundația Mereu Aproape a dotat cu aparatură medicală performantă în valoare de 163.850 euro Centrul complet de recuperare post-Covid de la Runcu. Peste 500 de pacienți tratați până în prezent.

București, 1 noiembrie 2021 – Centrul complet de recuperare post-Covid de la Runcu a fost dotat cu 62 de aparate și dispozitive medicale în cadrul proiectului derulat de Fundația Mereu Aproape alături de partenerul Sika România. Toate echipamentele medicale performante sunt...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook