20.09.2021

  • Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, s-a întâlnit joi, 15 iulie, cu o delegaţie a Grupului Băncii Europene de Investiţii condusă de Christian Kettel-Thomsen, vicepreşedinte.

  • Discuţiile au avut ca temă principală colaborarea cu Grupul BEI pentru programele aferente politicii de coeziune 2021 - 2027 şi PNRR, iar Memorandumul de Înţelegere care defineşte cadrul colaborării este aproape de finalizare.

  • Apreciem modul în care Grupul BEI s-a implicat în implementarea unor programe europene până în prezent, în special în sectoarele cheie ale economiei.

  • Pentru mediul de afaceri, instrumentele financiare ca modalitate de finanţare vor avea tot mai multă greutate, o parte dintre acestea fiind propuse a se derula prin intermediul Grupului BEI.

16/07/21 10:56

Ghinea: Am lucrat extrem de bine cu BEI pentru a contura instrumentele financiare incluse în PNRR

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) a colaborat foarte bine cu Banca Europeană de Investiţii (BEI) pentru a contura instrumentele financiare incluse în PNRR, a declarat ministrul de resort, Cristian Ghinea, subliniind că este "foarte interesat" să continue...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook