20.01.2022

  • Premierul Nicolae Ciucă a făcut un apel la unitate și coeziune către cultele religioase pentru a se alătura eforturilor guvernamentale care au în centru protejarea sănătății și vieții cetățenilor.

  • Șeful Executivului a transmis că respectarea drepturilor și libertăților fundamentale, între care libertatea religioasă este deosebit de importantă, reprezintă baza societății democratice din România.

  • Reprezentanții cultelor religioase au propus înființarea unui mecanism permanent de cooperare, care să funcționeze la nivel tehnic, prin Secretariatul de Stat pentru Culte.

  • Guvernul susține și promovează libertatea religioasă, prin participarea la activitățile religioase în condiții de siguranță sanitară și respect reciproc.

02/12/21 15:08

Guvernul, apel la unitate și coeziune transmis cultelor religioase

Premierul Nicolae Ciucă a făcut un apel la unitate și coeziune către cultele religioase pentru a se alătura eforturilor guvernamentale care au în centru protejarea sănătății și vieții cetățenilor. Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a avut joi consultări cu reprezentanții cultelor...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook