04.07.2022

  • Consiliul Economic și Social descoperă, însă, că inițiatorii au propus, în expunerea de motive, măsuri care nu se regăsesc în textul legii transmise votului Parlamentului.

  • Sunt patru comisii raportoare – Comisia Economică, Comisia de Buget, Comisia de Industrii și Comisia pentru Antreprenoriat – care au termen ca, până pe data de 30 decembrie, să depună raportul.

  • Trebuie menționat că acest proiect de lege este inițiat de 48 de senatori și deputați USR, printre care se numără și fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, dar și fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui.

  • Aviz favorabil, dar observațiile fac praf textul analizat Buna intenție care rezidă din acest proiect de act normativ este, însă, anihilată de modul în care ea a fost redactată.

20/12/21 07:32

Heirup marca USR. Legea care „să-i apere pe români” de scumpirile la energie, făcută pe genunchi

Campanie de imagine sau neatenții în serie – așa ar putea fi definită propunerea legislativă a 48 de senatori și deputați de la USR, depusă la Parlament, care urmărește implementarea unor măsuri care să contracareze scumpirile facturilor la energie electrică și gaze naturale....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook