28.09.2021

  • Obiectivul urmărit constă în îmbunătățirea abilităților și cunoștințelor studenților care vor deveni consumatori de servicii financiare dar și potențiali angajați în piețele financiare (asigurări, bănci, pensii private, investiții).

  • La aceste seminare au participat 2.217 studenți care au primit certificate de participare eliberate de Institutul de Studii Financiare și recunoscute de instituțiilece activează în domeniul piețelor financiare non-bancare.

  • Rezultatele obținute ne dau speranțe să continuăm acest program și în stagiunea de toamnă, în anul universitar următor a declarat domnul prof.univ.dr.

  • Proiectul SmartFIN@ISF - Seminare de perfecţionare vocaţională va continua și în anul universitar 2021-2022 în centrele universitare partenere.

19/05/21 01:22

Institutul de Studii Financiare: Peste 2.200 de studenți din ani terminali au participat la cursuri de educație financiară în cadrul proiectului SmartFIN@ISF

Institutul de Studii Financiare a finalizat prima serie de seminare de perfecționare vocațională, parte a proiectului SmartFIN@ISF, în cadrul anului universitar 2020-2021.Prin acest proiect, ISF și-a propus ca, în parteneriat academic cu universitățile din România, să susțină...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook