12.05.2021

  • Așa cum a promis cu puțin timp în urmă, fostul președinte republican, Donald Trump, și-a lansat proprul website,prin intermediul căruia vrea să țină legătura cu admiratori săi, scrie Reuters.

  • Biroul lui Donald J.Trump este angajat să păstreze magnifica moştenire a Administraţiei Trump, ducând totodată mai departe agenda sa America First, este mesajul de pe site-ul 45office.com.

  • Aici sunt afişatefotografii cu fostul șef de la Casa Albă,alături de soţia sa Melania, de membri ai forţelor armate sau de alţi lideri , făcute în timpul unor evenimente la care a participat.

  • În 850 de cuvinte este prezentat mandatul acestuia, cu cele mai importante realizări,inclusiv cele în domeniulenergiei, al securitățiigraniţelor, consolidarea NATO şi a altor alianţe internaţionale,pandemia de COVID-19.

30/03/21 11:42

Interzis pe principalele platforme sociale, Donald Trump și-a lansat propriul website

Așa cum a promis cu puțin timp în urmă, fostul președinte republican, Donald Trump, și-a lansat proprul website, prin intermediul căruia vrea să țină legătura cu admiratori săi, scrie Reuters. "Biroul lui Donald J.Trump este angajat să păstreze magnifica moştenire a Administraţiei...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook