22.01.2022

  • „Este al doilea proiect major al Fundației Mereu Aproape din acest an în domeniul sănătății, după Centrul de recuperare post-covid de la Spitalul din Runcu.

  • Mai mult, noi vrem să le oferim copiilor bucurie și iubire printr-un spațiu de poveste și să asigurăm personalului medical infrastructură de secol XXI., declară Alessandra Stoicescu, Președinte Fundația Mereu Aproape.

  • Partenerii datorită cărora este posibil acest pas spre viitor al Institutului pentru Sănătatea Mamei și Copilului sunt Hidroelectrica, Banca Transilvania, CEC Bank, precum și alte companii preocupate de sănătatea copiilor din România.

  • Cu o infrastructură învechită, cu spații inadecvate pentru desfășurarea activității medicale la standarde europene și cu deficit de aparatură medicală, Ambulatoriul are nevoie stringentă de modernizare.

08/11/21 15:49

Investiție majoră la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” din București: Fundația Mereu Aproape reface complet Ambulatoriul de Specialitate

Fundația Mereu Aproape face o nouă investiție masivă în sănătate și renovează complet Ambulatoriul de Specialitate al Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” din București, unitatea de referință din România în domeniul sănătății...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook