01.12.2021

  • Basistul trupei Holograf, Iulian Vrabete, își povestește experiența din spital după ce s-a internat din cauza infecției cu COVID-19.

  • Dupa un timp relativ indelungat, dar logic in desfasurarea lucrurilor, am fost dus la Spitalul Matei Bals pentru definitivarea schemei de tratament.

  • Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid si dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficienta si seriozitate, am fost investigat prin EKG, CT, analize de sange si chiar consult medical personal.

  • Multumesc doamnelor, domnisoarelor si domnilor doctori, asistente si infirmiere care s-au ingrijit cu absoluta dedicatie, cu intelegere si pricepere, fara macar umbra vreunei conditionari, si, repet, fara a avea vreo interventie din partea cuiva.

12/10/21 09:30

Iulian Vrabete, despre experiența din spital: Am trecut prin Covid. Am stat 9 zile pentru tratament

Basistul trupei Holograf, Iulian Vrabete, își povestește experiența din spital după ce s-a internat din cauza infecției cu COVID-19. "Am trecut prin Covid. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid si dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficienta si seriozitate,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook