11.05.2021

  • Preşedintele american Joseph Biden a anunţat, joi după-amiază, măsuri suplimentare pentru controlul armelor de foc, catalogând drept o ruşine violenţele armate produse în Statele Unite.

  • Sunt false argumentele care sugerează că ar fi vizate drepturi prevăzute prin Amendamentul al doilea al Constituţiei, a declarat Joseph Biden, citat de publicaţia The Hill.

  • Trebuie să înceteze, a subliniat Joseph Biden, într-o declaraţie făcută de la Casa Albă alături de vicepreşedintele Kamala Harris şi de secretarul Justiţiei, Merrick Garland.

  • Joseph Biden urmează să îl numească pe David Chipman, un activist pentru intensificarea controalelor la achiziţionarea armelor de foc, în funcţia de director al Oficiului pentru Alcool, Tutun şi Arme de Foc.

08/04/21 20:53

Joe Biden a anunţat măsuri pentru controlul armelor de foc

Preşedintele american Joseph Biden a anunţat, joi după-amiază, măsuri suplimentare pentru controlul armelor de foc, catalogând drept o "ruşine" violenţele armate produse în Statele Unite. "Nimic din ceea ce recomand nu încalcă în niciun fel Amendamentul al doilea al Constituţiei....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook