03.08.2021

  • Senatul, în calitate de primă Cameră sesizată, a adoptat legea, la finalul lunii trecute, prin adoptare tacită, ca urmare a depășirii termenului de 45 de zile, prevăzut de Constituție.

  • Sub semnătura deputatului UDMR Szabo Odon, expunerea de motive a proiectului de lege arată că „procesul de restituire a imobilelor preluate în mod abuziv este departe de rezolvare.

  • Bolnavul încadrat astfel prezintă afectarea calitativă și cantitativă severă a interacțiunilor sociale, cu absența limbajului expresiv și receptiv, cu absența abilităților de autoîntreținere, autoconducere și autodeterminare.

  • În cazul depășirii acestui termen, se consideră că proiectele de lege sau proiectele legislative au fost adoptate”.

08/06/21 05:50

Majoritatea parlamentară instituie discriminarea între persoanele care se luptă pentru restituirea imobilelor preluate abuziv de comuniști

Mai mulți parlamentari care fac parte din actuala coaliție guvernamentală vor să modifice legea care privește restituirea în natură sau în echivalent a imobilelor preluate în mod abuziv de către fostul regim comunist. 41 de deputați și senatori ai PNL, USR-PLUS, UDMR și...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook