25.01.2022

  • Guvernul Marii Britanii a avertizat, miercuri, Rusia că o eventuală intervenţie militară împotriva Ucrainei ar fi o gravă eroare, subliniind că ţările NATO menţin cooperarea strânsă pentru a susţine poporul ucrainean.

  • Noi suntem parteneri foarte apropiaţi ai Ucrainei şi colaborăm cu partenerii din cadrul NATO, dar şi direct cu Ucraina pentru a ne asigura că există susţinere totală, a subliniat Liz Truss.

  • Rusia a efectuat miercuri exerciţii militare în Marea Neagră, la sud de Ucraina, subliniind că trebuie să intensifice modalităţile de apărare din cauza activităţilor NATO în apropierea frontierelor ruse.

  • Rusia a negat că ar vrea să atace Ucraina, argumentând că poate mobiliza militari oriunde doreşte pe propriul teritoriu.

24/11/21 21:33

Marea Britanie avertizează Rusia că un eventual atac asupra Ucrainei ar fi o "gravă eroare"

Guvernul Marii Britanii a avertizat, miercuri, Rusia că o eventuală intervenţie militară împotriva Ucrainei ar fi o "gravă eroare", subliniind că ţările NATO menţin cooperarea strânsă pentru a susţine poporul ucrainean. "Cred că ar fi o gravă eroare a Rusiei" să lanseze...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook