23.01.2022

  • Acesta are șase terenuri intravilane (în Drobeta-Turnu Severin, Hirova și Burola Mare), șapte terenuri agricole, în aceleași locații, și trei terenuri forestiere, toate în suprafață de 127.334 de metri pătrați.

  • Câte o singură casă au premierul Nicolae Ciucă, Florin Roman, Remus Budăi, Lucian Romașcanu, Gabriela Firea, Cseke Attila și Tanczos Barna.

  • Vicepremierul Kelemen Hunor are, la rândul său, 6.718 metri pătrați de terenuri, iar, pe ultimul loc, se află ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, cu 1.684 de metri pătrați.

  • Deși sunt mai numeroși, socialiștii au mai puțin pământ în proprietate decât liberalii PSD va avea reprezentare la nivelul Guvernului cu zece reprezentanți.

24/11/21 07:15

Miniștrii Guvernului Ciucă locuiesc într-un hectar de case, dețin 343.000 de metri pătrați de pământ și au în conturi câteva milioane de euro

Cabinetul PNL-PSD-UDMR, condus de generalul Nicolae Ciucă și căruia, mâine, Parlamentul României îi va acorda votul de învestitură, este putred de bogat, pe persoanele fizice care îl compun. Cei 23 de membri ai acestui executiv dețin, conform declarațiilor de avere pe care...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook