01.08.2021

PE SCURT

  • Anunțul a fost făcut de președintele de ședință, Cristina Prună, vicepreședinte USR al Camerei Deputaților Rezultatul a fost contestat de social-democrați.

  • Marți, social-democrații au cerut tuturor parlamentarilor să voteze moțiunea simplă împotriva ministrului Investițiilor și Fondurilor Europene Cristian Ghinea și „să respingă corupția din PNRR”.

  • O poziție similară a avut și copreședintele AUR George Simion, care i-a spus Cristinei Prună să „anunțe corect rezultatul, în caz contrar fiind vorba de abuz în serviciu”.

  • Numai pentru aceste exemple flagrante de corupție clară, iresponsabilitate și incompetență ministrul Ghinea trebuie să plece”, se mai arată în comunicat.

15/06/21 15:34

Moțiunea simplă împotriva lui Cristian Ghinea, respinsă

Camera Deputaților a respins, marți, moțiunea simplă intitulată „Cristian Ghinea, de la zero la abis!”, inițiată de PSD. În favoarea moțiunii au votat 143 deputați, 171 împotrivă , iar unul s-a abținut. Anunțul a fost făcut de președintele de ședință, Cristina Prună, vicepreședinte...

Jurnalul ·

PSD cere tuturor parlamentarilor să voteze moțiunea simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea

PSD cere tuturor parlamentarilor să voteze moțiunea simplă împotriva ministrului Investițiilor și Fondurilor Europene Cristian Ghinea și „să respingă corupția din PNRR”. „Eșecurile repetate în privința întocmirii unui Plan Național de Redresare și Reziliență care să corespundă...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook