21.06.2021

  • Clotilde Armand: Nu plec de la primărie Într-o postare pe contul său de socializare, primarul USR al Sectorului, 1, Clotilde Armand, scrie că președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi cere demisia.

  • Toate contestațiile și cererile depuse au fost respinse, iar rezultatul alegerilor, respectiv al faptului că Clotilde Armand ar fi câștigat aceste alegeri, a fost validat și de instanța de judecată.

  • De cele 473 de procese verbale găsite flagrant asupra unui membru PSD deasupra sediului Biroului Electoral de Sector 1 în Direcția de Mediu a primăriei pare că au uitat pesediștii.

  • Procurorul de caz, Sorin Iașinovschi, susține în ordonanța sa că, pentru a putea face actele necesare din dosar, e necesară renumărarea voturilor de la alegerile locale.

13/05/21 08:23

„Morișca” dosarelor. Politica de la București fierbe mai ceva ca pe vremea lui Kovesi

Tăvălug de mișcări pe zona dosarelor sensibile. Astăzi este așteptat un punct de vedere oficial din partea Parchetului General cu privire la rezultatul renumărării voturilor pentru alegerea primarului Sectorului 1, operațiune efectuată de Poliția Capitalei, în urma dispoziției...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook