08.08.2022

  • Nicolae Ciucă, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis să formeze un nou guvern, a declarat că prioritățile viitorului cabinet PNL-PSD-UDMR sunt depășirea crizei și creșterea profilului României în lume.

  • „Am primit din partea Președintelui României responsabilitatea de a forma o echipă de guvernare care să fie supusă aprobării Parlamentului.

  • Forțele politice, cele care doresc să depășim cât mai curând crizele multiple ce încearcă greu țara noastră, au șansa ca în zilele următoare să își asume această responsabilitate.

  • Avem foarte multe de făcut împreună, iar noi vom depune toate eforturile de care suntem capabili pentru a asigura stabilitate și perspectiva unei vieți mai bune”, precizează Nicolae Ciucă.

23/11/21 11:29

Nicolae Ciucă: Merităm un profil mai puternic în lume, suntem un popor cu multe calități

Nicolae Ciucă, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis să formeze un nou guvern, a declarat că prioritățile viitorului cabinet PNL-PSD-UDMR sunt depășirea crizei și creșterea profilului României în lume. Nicolae Ciucă și-a prezentat obiectivele pe Facebook. „Am...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook