03.08.2021

PE SCURT

  • Expoziţia de la parterul palatului „Uranus Acum”, prezentată la Noaptea Muzeelor, rămâne disponibilă pentru vizitare pe toată perioada uşilor deschise ale Primăriei Capitalei, până duminică, 20 iunie.

  • Creat de Zeppelin şi Ideilagram, „Uranu Acum” este un proiect despre lumea dispărută a cartierului Uranus, demolat de regimul comunist.

  • Prin locații și evenimente, cu ajutorul studiourilor multimedia, al proiecțiilor, al elementelor de sunet și design, al inteligenței artificiale, am reușit să îmbinăm tradiționalul cu modernul, pentru a oferi vizitatorilor experiențe diverse și antrenante.

  • În cadrul expoziţiei sunt prezentate fragmente din construcțiile demolate sau obiecte păstrate de către locuitori.

14/06/21 08:57

Nicuşor Dan: Programul de vizitare al Primăriei Capitalei, prelungit cu o săptămână

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţat pe pagina sa de Facebook, că programul de vizitare a clădirii municipalităţii va fi prelungit cu o săptămână, după ce, de Noaptea Europeană a Muzeelor, aproape 10.000 de persoane au vizitat sediul primăriei, dar şi muzeele şi casele...

Jurnalul ·

Aproximativ 10.000 de bucureșteni au vizitat Primăria Capitalei și muzeele municipalității

Aproximativ 10.000 de bucureșteni au vizitat Primăria Capitalei și muzeele din București, în Noaptea Europeană a Muzeelor. Primăria Capitalei rămâne deschisă publicului încă o săptămână. Potrivit unui comunicat transmis duminică, de Primăria Municipiului București, aproximativ...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook