06.06.2023

PE SCURT

  • Tulpina Omicron de COVID-19 reprezintă 58,5% din totalul infecțiilor, devenind astfel dominantă la nivel global, transmiteOrganizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), citată de EFE.

  • Noile date despre tulpina Omicron arată că aceasta este foarte contagioasă dar mai puțin agresivă decât variantele anterioare, ceea ce provoacă optimism cu privire la evoluția pandemiei de COVID-19, scrie AFP.

  • Totodată,Autoritatea de Sănătate Publică din Franţa a anunţat că riscul de spitalizare este cu 70% mai mic, după ce a analizatdate din SUA,Marea Britanie, Canada şi Israel.

  • Ultima tulpină a virusului SARS-CoV-2 a fost descoperită în Africa de Sud în urmă cu 6 săptămâni.

12/01/22 14:00

Noi INFORMAȚII despre tulpina Omicron. Simptomele infecției. Când se va sfârși pandemia

Noile date despre tulpina Omicron arată că aceasta este foarte contagioasă dar mai puțin agresivă decât variantele anterioare, ceea ce provoacă optimism cu privire la evoluția pandemiei de COVID-19, scrie AFP. Ultima tulpină a virusului SARS-CoV-2 a fost descoperită în...

Jurnalul ·

OMS anunță că tulpina Omicron a devenit dominantă la nivel global

Tulpina Omicron de COVID-19 reprezintă 58,5% din totalul infecțiilor, devenind astfel dominantă la nivel global, transmite Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), citată de EFE. Din 357.000 de teste realizate de reţeaua globală de laboratoare GISAID în ultimele 30 de zile,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook