25.01.2022

  • Tensiuni fără precedent în PNL, după ce formațiunea condusă de Florin Cîțu a format, alături de PSD și de UDMR, noul guvern de coaliție.

  • Un episod similar s-a petrecut în București, la organizația de Tineret Sector 3. Aici însă, secretarul general adjunct al PNL a constatat că lucrurile nu sunt „chiar atât de grave”.

  • O întreagă organizație orășenească liberală a demisionat din partid, liderul acestei anunțând că se va afilia noii construcții a lui Ludovic Orban.

  • Mișcările de rupere a PNL au loc în contextul noii alianțe de guvernare, însă și ca urmare a plecării din partid a unui număr de 17 parlamentari.

29/11/21 08:58

Noul partid-fantomă al lui Ludovic Orban controlează parlamentari din 14 județe și a înghițit o întreagă organizație orășenească

Tensiuni fără precedent în PNL, după ce formațiunea condusă de Florin Cîțu a format, alături de PSD și de UDMR, noul guvern de coaliție. O întreagă organizație orășenească liberală a demisionat din partid, liderul acestei anunțând că se va afilia noii construcții a lui Ludovic...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook