30.11.2022

  • Novak Djokovic spune că greşeala pe formularul său de imigrare cu privire la călătoriile anterioare înainte de sosirea în Australia a fost o „eroare umană şi „nu a fost deliberată.

  • Declaraţia publică a fost făcută la două zile după ce decizia de anulare a vizei lui Djokovic a fost anulată, iar acesta a fost eliberat dintr-un hotel pentru imigranţi din Melbourne, potrivit ABCNews.

  • Cheia pentru scutirea sa a fost o infecţie COVID-19 pozitivă la 16 decembrie, dar întrebările au fost învârtite după ce Djokovic a fost fotografiat la evenimentele din zilele următoare.

  • Biroul ministrului imigraţiei, Alex Hawke, a declarat că a primit documente suplimentare care au schimbat timpul care ar putea dura până la luarea unei decizii.

12/01/22 08:44

Novak Djokovic susţine că greşeala de pe formularul de imigrare australian este o „eroare umană”

Novak Djokovic spune că greşeala pe formularul său de imigrare cu privire la călătoriile anterioare înainte de sosirea în Australia a fost o „eroare umană" şi „nu a fost deliberată". El consideră că participarea la un interviu după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook