28.09.2021

  • Organizaţia Mondială a Sănătăţii a cerut vineri un control al laboratoarelor unde au fost identificate primele cazuri de Covid-19 în China, în continuarea anchetei cu privire la originile pandemiei, relatează AFP.

  • Organizaţia cere totodată studii cu privire la pieţele de animale din Wuhan şi împrejurimi şi lucrări suplimentare de epidemiologie şi epidemiologie moleculară asupra primelor secvenţe ale virusului.

  • Organizaţia internaţională cu sediul la Geneva se confruntă cu o presiune crescândă pentru organizarea unei noi anchete aprofundate asupra originilor pandemiei de COVID-19.

  • Concluziile unei anchete comune întreprinse în China la începutul anului de către cercetători chinezi şi o echipă selecţionată de OMS nu a făcut lumină în acest sens

17/07/21 00:12

OMS vrea un control al laboratoarelor unde au fost identificate primele cazuri de Covid-19 în China

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a cerut vineri un control al laboratoarelor unde au fost identificate primele cazuri de Covid-19 în China, în continuarea anchetei cu privire la originile pandemiei, relatează AFP. Potrivit OMS, trebuie făcute studii ori luate măsuri în...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook