11.05.2021

PE SCURT

  • Studenții nu vor mai beneficia de gratuitate pe tren, însă vor avea o reducere de 50%, a anunțat premierul Florin Cîțu, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

  • VicepremierulDan Barnaspunea, miercuri dimineață,că există propunerea ca gratuitatea să fie eliminată, iar studenții să aibă 50% reducere la transportul cu trenul, pe tot parcursul anului.

  • „Din păcate, a fost transmisă public informaţia, poate nici eu nu am fost destul de clar, dar nu înseamnă că nu permitem în continuare deplasarea către facultate, a adăugat Orban.

  • Este un lucru care se găsește la momentul de față în abordarea bugetară”, a precizatDan Barna.

11/02/21 12:08

Orban: Studenții vor avea călătorii gratuite între localitățile de domiciliu și cele în care învață

Studenţii vor avea călătorii gratuite între localităţile de domiciliu şi cele în care învață, a precizat, miercuri, preşedintele PNL Ludovic Orban. De asemenea, acesta a menționat că încă nu s-a luat nicio decizie cu privire la sporuri. „Am văzut că a fost prezentată și...

Jurnalul ·

VIDEO. Studenții nu vor mai beneficia de gratuitate pe tren, ci de 50% reducere. Cîțu: Nu văd aici un capăt de țară

Studenții nu vor mai beneficia de gratuitate pe tren, însă vor avea o reducere de 50%, a anunțat premierul Florin Cîțu, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă. „Se revine la 50% reducere la transportul cu trenul pentru studenți. Nu văd aici un capăt de țară”, a spus...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook