08.05.2021

  • Radisson Blu s-a transformat intr-un adevarat oras al antreprenorilor, peste 700 de persoane fiind prezente la evenimentul care isi propune sa identifice si sa sustina startup-urile cu potential din Romania.

  • Tracia, prima fabrica de rulote turistice si comerciale din Romania si din sud-estul Europei, a fost distinsa cu Marele Premiu in valoare de 70.000 de euro.

  • Startarium imi ofera ocazia ca acest proiect sa mearga mai departe si Romania sa fie pusa pe harta vehiculelor recreative in Europa, a declarat Gabriel Bugnar, fondatorul startup-ului Tracia.

  • Cele 10 startup-uri finaliste care si-au sustinut afacerile pe scena Startarium Pitch Day sunt: Bill me, Tracia, Limitless, IndexAR, Clinica Pediatrica Anastasia, YTranslations, Native Box, Printoteca, Re.Flex, Menuo.

25/11/16 13:19

(P) Startup-ul romanesc Tracia a castigat Marele Premiu de 70.000 de Euro la Startarium Pitch Day

Radisson Blu s-a transformat intr-un adevarat oras al antreprenorilor, peste 700 de persoane fiind prezente la evenimentul care isi propune sa identifice si sa sustina startup-urile cu potential din Romania. Evenimentul, transmis live pe pagina de facebook Startarium, a...

9am ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook