20.09.2021

PE SCURT

  • Totodată, aceștia și-au îndreptat atenția și către asigurările de viață și de locuințe,aratăBarometrulUNSAR-IRES privind Percepţia riscului şi cultura asigurărilor din România (2021).

  • Rezultatele complete ale cercetării sociologice anuale realizate de IRES – Institutul Român pentru Evaluare și Strategie, la solicitarea UNSAR, vor fi publicate în curând.

  • Pandemia generată de COVID-19 a produs modificări în percepția românilor asupra riscurilor și, drept consecință, a crescut interesul pentru protecția prin asigurare.

  • Mai mult, 32% manifestă interes pentru asigurarea de riscuri cibernetice, respectiv furt de parole, datele cardului bancar.

24/06/21 13:48

Pandemia a crescut interesul românilor pentru asigurările de sănătate, de locuințe și de viață

Pandemia generată de COVID-19 a produs modificări în percepția românilor asupra riscurilor și, drept consecință, a crescut interesul pentru protecția prin asigurare. În acest sens, cea mai mare creștere a acestui indicator față de anul 2020 a fost observată în cazul asigurărilor...

Jurnalul ·

Efectele pandemiei de COVID-19. Românii sunt tot mai interesați de asigurările de sănătate, viață și locuințe

Circa 42% dintre români au declarat că le-a crescut interesul pentru asigurările de sănătate datorită pandemiei de COVID-19. Totodată, aceștia și-au îndreptat atenția și către asigurările de viață și de locuințe, arată Barometrul UNSAR-IRES privind Percepţia riscului şi...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook