28.05.2023

  • Unele dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton se alătură maratonului distracţiei în noaptea dintre ani, la Antena Stars.

  • Muzica va fi asigurată de Adriana Antoni, Trupa Alb Negru, Steliana Sima, Constantin Enceanu, Florin Vasilică şi grupul Teleormanul.

  • Pentru prima parte a programului de Revelion, cei doi i-au invitat alături de ei pe aşii comediei, Valentina Fătu şi Vasile Muraru, care le-au pregătit telespectatorilor multe reprize de umor.

  • Petrecerea va continua sub atenta supraveghere a Nataliei şi a lui Andrei, când două echipe de vedete vor trebui să treacă printr-o serie de provocări de foc, la propunerea aceluiaşi MegaStar.

28/12/21 10:21

Pe 31 decembrie, de la 20:15, În noaptea dintre ani, Antena Stars le aduce telespectatorilor patru programe speciale de Revelion

Unele dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton se alătură maratonului distracţiei în noaptea dintre ani, la Antena Stars. Postul le-a pregătit telespectatorilor patru programe speciale de Revelion, cu un număr impresionat de vedete. Astfel, începând cu...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook