03.08.2021

PE SCURT

  • Spitalul Militar de Urgență Regina Maria din Brașov este pe locul doi în țară în privințanumărului persoanelor imunizateîn cadrul maratonului de vaccinare inițiat de Ministerul Apărării Naționale.

  • Din 8 mai, vaccinarea fără programare prealabilă în platforma electronică a fost extinsă în toate cele 11 spitale militare din țară (București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Iași, Pitești, Sibiu și Timișoara).

  • Datele furnizate de Direcția de Sănătate Publică Brașov arată că, până în prezent, echipele mobile au vaccinat 2.705 angajați în cadrul a 56 de agenți economici din județ.

  • Victor Popescu” Timișoara – 2.885 persoane (569 pe timp de noapte).

12/05/21 15:21

Peste 21.100 de persoane vaccinate în maratonul de vaccinare organizat de MApN

La maratonul de vaccinare organizat în perioada 4-11 mai în spitalele militare din Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași şi Timișoara s-au vaccinat împotriva COVID-19 peste 21.100 de persoane care nu aveau programare, scrie Mediafax În paralel, pe toată perioada...

Jurnalul ·

Spitalul Militar din Brașov se află pe locul 2 în țară la vaccinare

Spitalul Militar de Urgență "Regina Maria" din Brașov este pe locul doi în țară în privința numărului persoanelor imunizate în cadrul maratonului de vaccinare inițiat de Ministerul Apărării Naționale. Pe primul loc se află Spitalul Universitar de Urgență Militar Central...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook