22.03.2023

  • După un maraton cu trei concerte pentru pian interpretate în aceeași seară, care a avut loc la Brașov, festivalul continuă la București cu două evenimente de primă mână.

  • O seară cu muzică de Beethoven, Prokofiev și lucrări de Liszt și Rachmaninov compuse pentru pian la patru mâiniintitulată „Sturm, Drang and Rhapsody”.

  • DespreNil Mladin Din luna septembrie a anului 2018, Nil Mladin studiază pianul la clasa profesoarei Joanna MacGregor la Academia Regală de Muzică din Londra, unde a fost admis cu bursă integrală.

  • Despre Sarah Gabriel Sarah Gabriel și-a făcut debutul american cu rolul Lucy Lockit din „The Beggar’s Opera”, de Benjamin Britten, sub bagheta lui Lorin Maazel.

10/12/21 13:38

Pian la superlativ. Un recital de excepție și o comedie spumoasă pentru pianist și actriță, într-o combinație unică de artiști români care strălucesc pe scenele internaționale și mari nume străine, ajung la București în cadrul Festivalului „Hoinar” 2021,

Florian Mitrea– pianist de origine română care a debutat pe scena celebrei Carnegie Hall din New York și, la numai 32 de ani, este profesor la celebra Academie Regală din Londra; Nil Mladin– unul dintre cei mai promițători pianiști de generație tânără, născut la București...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook