02.06.2023

  • Președintele României, Klaus Iohannis, a participat joi, 16 decembrie 2021, la reuniunea Consiliului European și la Summitul Euro în format extins, desfășurate la Bruxelles, conform unui comunicat.

  • Referitor la pandemia de COVID-19, liderii europeni au abordat situația epidemiologică preocupantă de la nivelul UE, inclusiv în contextul apariției și răspândirii noii variante a virusului SARS-CoV-2, Omicron.

  • Comisia Europeană și Consiliul UE urmează să monitorizeze cu atenție evoluțiile pe piața energiei, iar Consiliul European va reveni asupra acestora.

  • Președintele Klaus Iohannis a evidențiat importanța Busolei Strategice pentru consolidarea profilului Uniunii Europene ca actor relevant și credibil în zona de securitate.

17/12/21 08:39

Președintele Iohannis a solicitat Comisiei Europene finalizarea evaluării asupra prețurilor energiei

Președintele României a solicitat Comisiei Europene finalizarea evaluării privind cauzele creșterii prețurilor la energie, arătând, în plus, că este nevoie de o analiză atentă a modului de îmbunătățire a cadrului legislativ al pieței de energie, astfel încât consumatorii...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook