21.03.2023

  • Proiectul este beneficiarul unui grant câștigat în urma concursului de proiecte din cadrul programului „Spații Europene de Cultură” organizat de EUNIC – rețeaua institutelor culturale europene.

  • Componenta online va prezenta diversitatea inițiativelor artistice și organizațiilor culturale din Republica Moldova care se concentrează asupra condițiilor precare de muncă ale actorilor culturali implicați social (inclusiv cei activi în regiunea transnistreană).

  • „MoldArte” va funcționa ca o platformă care va cartografia resurse culturale și va oferi un spațiu de reflecție asupra unor noi acțiuni comune.

  • România susține activ eforturile de integrare europeană ale Republicii Moldova și programul de reforme pro democratice.

07/01/22 05:17

Proiectul „MoldArte”, beneficiarul unui grant oferit de EUNIC

Proiectul „MoldArte” va avea loc în perioada ianuarie – octombrie 2022 și va fi organizat de Institutul Cultural Român în colaborare cu Institutul Cultural Goethe, Ambasada Austriei din Republica Moldova și Delegația Uniunii Europene din Republica Moldova. Proiectul este...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook