01.08.2021

PE SCURT

  • „Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale”, este replica lui Marcea Ciolacu la provocarea lansată de Ghinea.

  • „Factual, situația e clară și este descrisă în disclaimerul la tabelele trimise de Comisia Europeană publicate de PSD cu mare tam-tam: sunt întrebări puse de Comisia Europeană legate de procedura de costing.

  • Da, cel pe care tu l-ai trimis la Bruxelles.

  • La final, Ciolacu susține că, dacă parlamentarii PNL și UDMR nu votează moțiunea simplă pe care a depus-o împotriva lui Ghinea, atunci vor răspunde în solidar cu acesta.

11/06/21 11:55

Răspunsul lui Ciolacu la provocarea lui Ghinea: Ce demisii ceri tu, Cristian? N-ai plecat?

„Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale”, este replica lui Marcea Ciolacu la provocarea lansată de Ghinea. „Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Când toată lumea îți spune că...

Jurnalul ·

Pariu, cu demisia lui Ciolacu pe masă

Cristian Ghinea îi propune lui Marcel Ciolacu să-și dea demisia dacă PNRR va fi aprobat de Comisia Europeană, iar dacă nu va fi își dă el demisia: „Ciolacu, hai să discutăm cu demisia pe masă!”. Ghinea avansează însă data de 30 septembrie 2021 pentru aprobare. „Factual,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook