11.05.2021

  • Parlamentarii umaniști au anunțat, ieri, că se alătură colegilor din grupurile parlamentare ale PSD, din Senat și Camera Deputaților, pentru a susține unul dintre amendamentele depuse la Legea Bugetului de stat pentru anul 2021.

  • Nimeni nu are dreptul să fure din drepturile câștigate, legiferate ale copiilor și seniorilor acestei țări!”, a adăugat deputatul Grațiela Gavrilescu, liderul Grupării Umaniste social-liberale din Parlament.

  • “Am participat la conferința de presă a doamnei senator Gabriela Firea, dedicată unui demers foarte important al grupurilor parlamentare ale PSD, la care suntem afiliați și noi, umaniștii.

  • Social-democrații au atacat respins, în Parlament, ordonanța, însă Executivul a atacat la Curtea Constituțională legea de respingere.

25/02/21 09:28

Război la baionetă între Putere și Opoziție pentru majorarea alocațiilor de stat pentru copii

Parlamentarii umaniști au anunțat, ieri, că se alătură colegilor din grupurile parlamentare ale PSD, din Senat și Camera Deputaților, pentru a susține unul dintre amendamentele depuse la Legea Bugetului de stat pentru anul 2021. Conform unui comunicat remis de deputatul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook