08.05.2021

PE SCURT

  • Programul artistic din cele trei zile de festival a fost asigurat de Asociația culturală Artacces — Constanța, Clubul Doors din Constanța, Comunitatea Elenă din Constanța și Clubul Dance Art — Techirghiol.

  • ''Unul dintre cele mai importante evenimente sportive de masă organizate vreodată la Techirghiol și-a respectat promisiunea față de comunitate și a fost un real succes.

  • ''Încercăm prin astfel de evenimente să promovăm sportul de masă și sporturile nautice, pentru că tinerii din ziua de azi trebuie să conștientizeze că o viață sportivă îți poate aduce multe beneficii.

15/09/16 13:06

Record de participanți la ediția inaugurală a Festivalului Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă

Festivalul Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă Spectacolul a reunit, în cele trei zile de competiții, un număr record de peste 220 de participanți la întrecerile de pe nisip și apa lacului Techirghiol, potrivit unui comunicat remis AGERPRES. Sursa foto: facebook.com/Festivalul-Național-al-Sporturilor-Nautice...

Agerpres ·

Comunicat de presă - Clubului Nautic Român

Comunicat de presă post eveniment - Record de participanți la ediția inaugurală a Festivalului Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă Constanța, 14 septembrie 2016 — Spectacolul total, din cele trei zile de competiții ale Festivalului Național al Sporturilor Nautice...

Agerpres ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook