01.12.2021

PE SCURT

  • „Marcel Ciolacu ne-a dat ordin să ne pregătim de anticipate, pentru că acesta va fi rezultatul actualei crize”, spune pentru MEDIAFAX unul dintre liderii județeni.

  • Potrivit acestuia, Paul Stănescu a avut discuții cu secretarii executivi din filiale pentru a le prezeta planul de organizare.

  • „Marcel Ciolacu, președintele partidului parlamentar cu cele mai multe mandate, se plânge public de întârzierea numirii unui premier și de lungirea negocierilor.

  • Liderul PSD Marcel Ciolacu spune că propunerea Ioanei Mihăilă la Sănătate, în lista pe care USR o va depune luni în Parlament, este „un cinism fără margini”.

18/10/21 12:19

Replica lui Dacian Cioloș la acuzațiile liderului PSD: Ipocrizia se poate vindeca. Are ocazia concretă de a termina criza rapid

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, care se plânge public de întârzierea numirii unui premier și de lungirea negocierilor, a mers a Cotroceni fără nicio variantă și e cel care vrea anticipate deși știe că nu se pot organiza, este replica lui Dacian Cioloș la postarea liderului...

Jurnalul ·

Lider județean PSD: „Marcel Ciolacu ne-a dat ordin să ne pregătim de anticipate, pentru că acesta va fi rezultatul actualei crize”

„Marcel Ciolacu ne-a dat ordin să ne pregătim de anticipate, pentru că acesta va fi rezultatul actualei crize”, spune pentru MEDIAFAX unul dintre liderii județeni. Potrivit acestuia, Paul Stănescu a avut discuții cu secretarii executivi din filiale pentru a le prezeta planul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook