28.09.2021

PE SCURT

  • Congresmani republicani au cerut demiterea consilierului medical al Casei Albe, Anthony Fauci, aflat în dizgraţia lui Donald Trump, pentru gestionarea pandemiei de COVID-19, informează AFP.

  • Fauci ne controlează practic viaţa de un an”, a acuzat parlamentara trumpistă Marjorie Taylor Green, prezentând un proiect de lege care solicită demiterea acestuia.

  • Succesorul său democrat, Joe Biden, şi Casa Albă i-au dat lui Fauci un vot de încredere, după publicarea e-mailurilor sale.

  • Însă demersul republicanilor este destul de probabil să nu aibă succes întrucât Congresul american este controlat de democrați.

16/06/21 10:04

Republicanii vor capul lui Anthony Fauci

Congresmani republicani au cerut demiterea consilierului medical al Casei Albe, Anthony Fauci, aflat în dizgraţia lui Donald Trump, pentru gestionarea pandemiei de COVID-19, informează AFP. „Dr. Fauci nu a fost ales de americani. El nu a fost ales să conducă economia noastră....

Jurnalul ·

Celebrul imunolog Anthony Fauci, contestat de congresmani republicani

Celebrul consilier medical al Casei Albe, Anthony Fauci, este contestat acum de unii congresmani republicani care cer demiterea sa din cauza gestionării pandemiei de coronavirus, scrie AFP. "Dr. Fauci nu a fost ales de americani. El nu a fost ales să conducă economia noastră....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook