01.07.2022

PE SCURT

  • Ministrul rus de Externe a salutat abordarea specifică mediilor de afaceri a Washingtonului pentru organizarea negocierilor.

  • Conform unui consilier prezidenţial rus, preşedintele Chinei, Xi Jinping, a anunţat că împărtăşeşte preocupările lui Vladimir Putin şi susţine solicitarea preşedintelui Rusiei de a obţine garanţii de securitate din partea Alianţei Nord-Atlantice.

  • Noi vrem aceste negocieri şi, evident, sunt organizate pentru a discuta despre poziţiile ambelor părţi, a afirmat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

  • Eu sper că ne vor lua în serios, ţinând cont de măsurile pe care le aplicăm pentru a ne asigura capabilităţile de apărare, a subliniat Serghei Lavrov.

23/12/21 23:08

Putin denunţă sistemele balistice din România şi Polonia şi cere garanţii clare din partea NATO

Naţiunile occidentale trebuie să ofere imediat garanţii de securitate Rusiei, a afirmat, joi, preşedintele Vladimir Putin, reluând acuzaţiile privind instalarea de sisteme balistice NATO în România şi Polonia. Întrebat de un jurnalist Sky News dacă Rusia poate oferi garanţii...

Jurnalul ·

Rusia anunţă că negocierile cu SUA şi NATO pe tema garanţiilor de securitate încep în ianuarie

Negocierile dintre Rusia, Statele Unite şi NATO pe tema garanţiilor de securitate solicitate de Administraţia Vladimir Putin vor avea loc la începutul anului viitor, anunţă ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, citat de agenţia Associated Press. Serghei Lavrov a afirmat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook