05.12.2022

  • Aceste scenarii care dau fiori se regăsesc în „Planul de Analiză și Acoperire a Riscurilor al Municipiului București pentru anul 2021”, adoptat săptămâna aceasta de Consiliul Local al Primăriei Capitalei.

  • În urma expertizei tehnice a acestui planșeu, realizată în anul 2017 de către societatea POD-PROIECT SRL din Iași, s-au propun două soluții pentru readucerea construcției la parametrii optimi.

  • Palatul Cotroceni, Teatrul Național și Ferentari, printre zonele cu risc social maxim Un alt pericol luat în calcul este cel al riscului social.

  • Analiza Primăriei Capitalei mai identifică o serie de riscuri asociate riscului seismic, precum cel al distrugerii rețelelor de utilități publice, fapt ce va antrena și un pericol biologic.

22/12/21 07:25

Scenarii apocaliptice care pot deveni realitate: Piața Unirii din București se poate transforma într-o mare groapă, iar 23.000 de clădiri vor fi grav afectate 

Primăria Capitalei vine cu vești foarte proaste pentru locuitorii orașului. Sute de mii dintre ei ar avea de suferit în cazul unui cutremur similar cu cel din 1977, pentru că 23.000 de clădiri vor suferi serioase avarii (peste gradul 3 de avariere), iar 1.000 de clădiri...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook