02.06.2023

  • Bucovina este una dintre cele mai căutate destinații pentru Crăciun sau Revelion și datorită gastronomiei tradiționale.

  • Cei care vor să se bucure mai mult de tradiții pot vizita atelierele meșterilor populari de la Marginea sau pot merge până în localitatea muzeu în aer liber Ciocănești.

  • „Agențiile de turism promovează circuite către destinații consacrate: Cehia, Spania, Italia, Franța (Coasta de Azur), America de Sud, Tunisia, Maroc dar și către altele mai puțin cunoscute, dar tot mai cerute: Georgia sau Islanda.

  • Arhitectura zonei amintește și astăzi de influența Imperiului Austro-Ungar, iar gospodăriile au aici ceva impunător, o ordine aparte, în afară de dimensiunile extinse și decorațiunile geometrice specifice zonei.

17/12/21 08:08

Tradițiile, la ele acasă, în nordul Moldovei

Bucovina a atras întotdeauna turiști, în toate anotimpurile. Iarna este fascinantă în oricare dintre localitățile din nordul Moldovei, unde se poate combina perfect relaxarea cu vizitarea monumentelor istorice, cu tradițiile bine conservate, timp de secole, dar și cu drumețiile,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook