11.05.2021

PE SCURT

  • Circulația trenurilor de călători înregistrează întârzieri majore din cauza frigului și zăpezii, potrivit Companiei CFR Călători.

  • Trenul IR 1770 Galaţi - Bucureşti Nord are o întârziere de 180 de minute, după ce automotorulDesiro a fost înlocuită în staţia Făurei cu locomotivă cu vagoane, din cauza gerului puternic.

  • CFR Călători transmite că oamenii nu au avut de suferit.

  • La Târgu Ocna, a fost fisurată şina de cale ferată, iar trenul R 5202 Siculeni - Focşani a staţionat de la ora 7:00 în gară, până la rezolvarea situației.

19/01/21 23:13

Trenurile circulă în condiții de iarnă. Întârzieri de peste 100 de minute din cauza vremii severe

Trenul Galați – Făurei a avut întârzieri de 160 de minute, marți, iar alte trei garnituri au întârziat până la 100 de minute din cauza gerului, care a afectat șina de cale ferată. CFR Călători transmite că oamenii nu au avut de suferit. Potrivit CFR Călători, traficul...

Jurnalul ·

Întârzieri mari ale trenurilor din cauza condițiilor meteo

Circulația trenurilor de călători înregistrează întârzieri majore din cauza frigului și zăpezii, potrivit Companiei CFR Călători. Siguranța și securitate pasagerilor sunt prioritare. Trenul IR 1770 Galaţi - Bucureşti Nord are o întârziere de 180 de minute, după ce automotorul Desiro...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook