22.03.2023

  • Ludovic Orban este unul dintre cei trei petenți care solicită înființarea „Forței Dreptei”, alături de ex-ministrul Muncii Violeta Alexandru și de deputatul George Ionescu, fost lider al PDL Prahova.

  • Dosarul și cererea de acordare a personalității juridice au fost înregistrate în 20 decembrie, iar termenul fixat de Tribunalul București pentru judecarea acestora a fost stabilit pentru 27 ianuarie 2022.

  • Iar recent a fost înființată și o pagină Wikipedia, unde „Forța Dreptei” este descrisă ca fiind „un partid politic de centru-dreapta, fondat în decembrie 2021, de către Ludovic Orban”.

  • Anterior, Violeta Alexandru s-a făcut remarcată ca membru fondator al ONG-ului Institutul pentru Politici Publice (IPP), ONG aflat în siajul organizațiilor lui George Soros.

27/12/21 12:36

Tribunalul București decide, la sfârșitul lunii ianuarie, în legătură cu înregistrarea partidului lui Ludovic Orban

Ludovic Orban, fostul președinte al Partidului Național Liberal, a depus în instanță actele pentru înregistrarea noii sale formațiuni politice. Dosarul și cererea de acordare a personalității juridice au fost înregistrate în 20 decembrie, iar termenul fixat de Tribunalul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook