12.05.2021

  • Vanitatea și narcisismul său au făcut din fostul președinte o țintă perfectă pentru recrutare, iar KGB a exploatat din plin slăbiciunile lui Trump, obținând, în final, o victorie uluitoare, mărturisește sursa.

  • Shvets este o sursă-cheie pentru „American Kompromat”, noua carte a jurnalistului Craig Unger, autorul altor două lucrări deja celebre, „House of Trump” și „House of Putin”.

  • Astăzi, Shvets este investigator în securitate corporatistă și a fost partener cu Alexander Litvinenko, asasinat la Londra în 2006.

  • Acum în vârstă de 67 de ani, Shvets, fost maior în KGB, a folosit drept paravan poziția de corespondent la Washington pentru agenția rusă de știri TASS.

02/02/21 07:15

„Trump, cultivat 40 de ani drept unealtă a KGB” - dezvăluiri incendiare ale unui fost maior rus, din aparatul de spionaj al Uniunii Sovietice

Donald Trump a fost cultivat drept o unealtă de valoare pentru Rusia timp de peste 40 de ani și s-a dovedit atât de dornic să repete ca un papagal propagandă antioccidentală, încât Moscova a destupat șampanie în mai multe rânduri, a dezvăluit în exclusivitate un fost spion...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook